Kikeltető PÉNZ
Kíváncsi vagy milyen lesz az új Deep Glaze-album?
Dalpremier

Kíváncsi vagy milyen lesz az új Deep Glaze-album?

Dalpremier

Nyáron lesz, hogy két éve alakult meg Pest egyik legegzotikusabb, daze rockot játszó formációja, és ugyan jó pár dögös számmal megörvendeztettek már, még csak most fog megjelenni első nagylemezük. A Deep Glaze új korongjának első dalát nálunk hallgathatjátok meg, ráadásul klip is készült a Black Velvethez.

A feszesen elszállós Black Velvet ütős riffekkel megáldott szerkezete elég kellemes hallgatnivaló, koncerten pedig valószínűleg nagyon durván elröpíti a hallgatóságot a delay és a space szinti effektek keltette felhajtóerő.

A videót a zenekar állandó vizuális megjelenéséért felelős Halasi Bálint és Lazin Damján készítették, rájuk is érdemes lesz figyelni. A fotóért egyébként Kránicz Richárdot, a tipóért pedig Vásárhelyi Áront kell dicsérni.

A stúdiómunkálatok több fázisban folytak az Origó Stúdióban Kovács Péter vezényletével szigorúan analóg módszerrel,  szalagos magnó segítségével, a masteringre pedig Németországban került sor a 24-96 stúdióban.

A jövőhét folyamán jelenik meg tehát a Pressure, a Deep Glaze első nagylemeze, amit a hivatalos megjelenés előtt az új KERET-főhadiszálláson hallgathattok meg velünk. Gyertek el első lemezmeghallgató bulinkra, jó pár hasonló programmal készülünk még a tavasszal!

  • Élőben pedig március 24-én szombaton csekkolhatjátok az új Deep Glaze lemezt a Kolin és EU Cannibal társaságában.
A KERET bloghoz bárki hozzáférhet ingyen, azonban a fenntartása költségekkel jár. Szeretjük a kortárs magyar zenét, szeretünk ezzel foglalkozni, azonban a fennmaradásunkhoz és a fejlődésünkhöz szükségünk van a ti segítségetekre is! Havi rendszeres, vagy egyszeri adományoddal hozzájárulhatsz a missziónkhoz, hogy ezáltal az egész budapesti független színteret is támogasd.