“Azért vagyunk emelkedett állapotban, mert elértük a kitűzött céljainkat” részletei..." /> “Azért vagyunk emelkedett állapotban, mert elértük a kitűzött céljainkat” részletei…

">
Keltető Zenék Videók PÉNZ Szomszéd Még
“Azért vagyunk emelkedett állapotban, mert elértük a kitűzött céljainkat”
Cloud 9+ interjú

A Cloud 9+ élő hangszeres rock és hip-hop zenét kever elektronikus, dubstep és drum’n’bass elemekkel. Már az első számuk óriási siker lett, egy év alatt olyan eredményeket értek el, amelyről sok zenekar csak ábrándozhat. Első szüetésnapi koncertjükön, a Gödörben találkoztunk a srácokkal, hogy kifaggassuk őket az elmúlt esztendőről.

Az interjúból megismerhetitek a banda történetét, megtudhattok részleteket a banda legújabb, ‘The Way You Are’ klipjéről, valamint arról, hogy mi mindent terveznek a srácok a következő egy évre.

A KERET bloghoz bárki hozzáférhet ingyen, azonban a fenntartása költségekkel jár. Szeretjük a kortárs magyar zenét, szeretünk ezzel foglalkozni, azonban a fennmaradásunkhoz és a fejlődésünkhöz szükségünk van a ti segítségetekre is! Havi rendszeres, vagy egyszeri adományoddal hozzájárulhatsz a missziónkhoz, hogy ezáltal az egész budapesti független színteret is támogasd.
Elküldjük minden vasárnap a heti cikkeinket az inboxodba, imádni fogod!

Kövesd a KERET blogot a Facebookon!
ivan & the parazol heti bontás album interjú volt fesztivál pécs Kaktus Irie Maffia keltető budapest keretblog.hu Akvárium lemez ep Sziget koncert a38 kikeltető Bánkitó fesztivál galéria kritika fran palermo képek middlemist red