“Azért vagyunk emelkedett állapotban, mert elértük a kitűzött céljainkat” részletei..." /> “Azért vagyunk emelkedett állapotban, mert elértük a kitűzött céljainkat” részletei…

">
Kikeltető PÉNZ
“Azért vagyunk emelkedett állapotban, mert elértük a kitűzött céljainkat”
Cloud 9+ interjú

A Cloud 9+ élő hangszeres rock és hip-hop zenét kever elektronikus, dubstep és drum’n’bass elemekkel. Már az első számuk óriási siker lett, egy év alatt olyan eredményeket értek el, amelyről sok zenekar csak ábrándozhat. Első szüetésnapi koncertjükön, a Gödörben találkoztunk a srácokkal, hogy kifaggassuk őket az elmúlt esztendőről.

Az interjúból megismerhetitek a banda történetét, megtudhattok részleteket a banda legújabb, ‘The Way You Are’ klipjéről, valamint arról, hogy mi mindent terveznek a srácok a következő egy évre.

A KERET bloghoz bárki hozzáférhet ingyen, azonban a fenntartása költségekkel jár. Szeretjük a kortárs magyar zenét, szeretünk ezzel foglalkozni, azonban a fennmaradásunkhoz és a fejlődésünkhöz szükségünk van a ti segítségetekre is! Havi rendszeres, vagy egyszeri adományoddal hozzájárulhatsz a missziónkhoz, hogy ezáltal az egész budapesti független színteret is támogasd.
Elküldjük minden vasárnap a heti cikkeinket az inboxodba, imádni fogod!

Kövesd a KERET blogot a Facebookon!
pécs kritika keretblog.hu keltető koncert Akvárium keret kikeltető Irie Maffia fesztivál galéria heti bontás lemez ivan & the parazol Kaktus budapest fran palermo Bánkitó Sziget volt fesztivál middlemist red képek a38 ep interjú