Bezárt a RoHAM
június 1, 2015

Szomorú nap ez a mai, hiszen egyik pillanatról a másikra zárt be a Kikeltető tehetségkutatónknak is helyszínül szolgáló RoHAM Bár.

A működés megszűnését egyelőre homály fedi. A szervező csapat estére ígért valamiféle tájékoztatást, akiknek most így is elég sok dolguk van, hiszen az összes programnak más helyszínt kell találni, ezen felül az érdeklődőket, köztük minket is, kezelni kell valahogy.

Ma este 9-kor kezdődne a tavaly március óta, heti rendszerességgel megrendezett RoHAM Jam. A „Hozd magaddal a hangszered!” felszólítással operáló esemény egy lelkes közösséget hozott létre. Ők a mai este, a kezdés időpontjában, gyülekezést szerveznek a RoHAM elé, majd mécsesekkel rakják körbe az ajtót. Szép gesztus, hiszen a Magyar underground egy fontos helyét veszítjük el, ám nem feltétlenül kell még temetést szervezni, hiszen ahogy a szórakozóhely Facebook oldalán is olvashattuk

A klub 2015 június 1-től megszűnik jelenlegi formájában…

A korábban ide tervezett programok az alábbiak szerint módosulnak:

  • Június 6., 23:00, Toldi Klub – KÜSS MICH – Essaie Pass (CAN), Marie Davidson (CAN), Johhny Counteau 
  • Június 11., 18:00, G3 Terasz (Spicc Terasz) – Galaktika 303. Lapszámbemutató + Jurassic Park Kvíz
  • Július 4., Dürer Kert – Cockney Reject (UK)

Azaz lehet bizakodni, hiszen a hangsúly a jelenlegi formán van. Ha bármilyen új információ birtokába jutunk jön az update!