Ne nézd meg ezt a posztot, ha nem akarod felhúzni magad, hogy mi lett az Electronic Beats Fesztiválból

Cikk

június 28, 2017

Kocsis András

365

A KERET lassan 10 éve az ország meghatározó független lokálzenei platformja. Nem fogadunk el semmilyen formában állami támogatást. A szerkesztői munkába, a szelekcióba és a véleményünkbe nem szól bele se kiadó, se hirdető, se más külső fél. Ahhoz, hogy a jövőben is stabilan tudjunk működni és tovább tudjunk fejlődni, óriási szükségünk van a közösségünk segítségére. Kérünk, amennyiben van rá lehetőséged, támogasd a munkánkat egyszeri, vagy rendszeres adománnyal! Köszönjük!

A Gorillaz koncert előtt robbant a hír, hogy a budapesti Electronic Beats Fesztivál megszűnik a jelenlegi formájában. Az eddig minőségi elektronikus zenei fellépőket és hiánypótló, sokszínű kísérő programokat szállító őszi klubfesztivál helyett ugyanezen a néven programhelyszíneket visznek majd nagyfesztiválokra, Metzker Vikivel, Majkával, és hasonló nagyívű előadókkal.

A hír hallatán már sokan temették az egészet, azonban hogy a végredemény mennyire igazán elkeserítő lett, az a tegnapi Linkin Park afterparty után az ott debütáló Electronic Beats színpadon szakadt rá a VOLT fesztivál jelenlévőire. És Sajó Dávid, az Stenk újságírója által a Facebook népére.

A lényeg a poszt alatti kommentekben rejtőzik, ahol bővebb betekintést kaphatunk abból, hogy milyen zenéket is játszik DJ Gonda azon a színpadon, amelyen kis túlzással nemrég még James Blake, az Is Tropical vagy a Hercules & Love Affair lépett fel élőben.

Screen Shot 2017-06-28 at 18.02.58

Mi mindenesetre azért jó szorakozást kívánunk a jelenlévőknek Budapestről.

PLAYLISTEK