Menu

Vízparti bulik lesznek előtérben a héten

Heti Bontás / Augusztus 21-27.

augusztus 21, 2023

Lassan már tényleg vége lesz a nyárnak, ezért amíg lehetünk maradunk vízközelben, de azoknak is lesz program akik a városba vágynak.

Iratkozz fel a Heti Bontás hírlevélre!

Minden hétfőn megküldjük a heti kedvenc eseményeinket a Telekom Spots-ról.

Mádava + vinyl sesh (Fodor Dávid)

Augusztus 21., Központ

Az idei Kikeltetőben feltűnt, jazzes elemeket használó Mádava tart egyfős koncertet a Központ pincéjében, utána Fodor Dávid, akinek érdekes hobbijáról itt forgattunk, vinyl válogatással szórakoztatja a hétfő esti közönséget.

Platon Karatev

Augusztus 23., Klebelsberg Kultúrkúria

A második kerület egy különleges helyszínén ad koncertet a Lev Tolsztoj karakteréről elnevezett, legutóbbi lemezükön rockosabb vizekre evező zenekar, ami extra program lehet szerda estére.

Henri Gonzo

Augusztus 25., Pontoon

A Fran Palermo és a Papírsárkányok frontembere pótolja augusztus elején a vihar miatt elmaradt koncertjét, ahol saját dalait és feldolgozásait fogja előadni mindenféle hangszeren. Tuti péntek esti program, de menjetek időben, mert a hajó gyorsan betelik!

Nomad Bar72

Augusztus 26., Nomád Bár

Négynegyedes daytime buli Nagymaroson, a Duna partján, ahol olyan arcok szelektálnak, mint: Hasha Dush, Nova Gravity, Solar Things. Jegyek kizárólag online!

Strand Fesztivál

Augusztus 23-26., Zamárdi

A bloghoz képest eléggé kommersz nyárzáró fesztivál, ahol azért elcsíphetünk pár olyan érdekes artistot, mint Beton.Hofi, az On The Low kiadó tagjai, Ajsa Luna vagy Co Lee.

Támogasd a KERET blogot a Patreonon!

Támogass!

Támogasd a KERET blog működését havi rendszeres adománnyal a Patreonon!

500 FT / Hó

Támogatom

1200 FT / Hó

Támogatom

5000 FT / Hó

Támogatom

További cikkek