Nézd vissza az évszázad egyik focimérkőzését!

Cikk

szeptember 26, 2016

Kocsis András

335

A KERET lassan 10 éve az ország meghatározó független lokálzenei platformja. Nem fogadunk el semmilyen formában állami támogatást. A szerkesztői munkába, a szelekcióba és a véleményünkbe nem szól bele se kiadó, se hirdető, se más külső fél. Ahhoz, hogy a jövőben is stabilan tudjunk működni és tovább tudjunk fejlődni, óriási szükségünk van a közösségünk segítségére. Kérünk, amennyiben van rá lehetőséged, támogasd a munkánkat egyszeri, vagy rendszeres adománnyal! Köszönjük!

Első ízben mérte össze két kultikus budapesti kocsma, a Beat On The Brat és a Vittula labdarúgó titánjai focitudásukat. A három mérkőzéses rangadón olyan nevek álltak pályára pultból és pult mögül, mint Henri Gonzo, Lang Ádi, Janesz, Deli Soma, Tédé és Szasza, előbbi három a Beat, utóbbiak pedig a Vittula színeiben.

A háromszor 20-20 perces félidő után még volt egy visszavágója az első döntetlen meccsnek, majd egy kör 11-est is megítélt a párbaj játékvezetője, Sajó Dávid. A tornát a meccsek alapján a Beat, a büntetők után viszont a Vittula nyerte 2-1-re a Beat On The Brat nyerte.

Nézzétek vissza az utolsó mérkőzésről közvetített streamünket Major Bálint szakkomentárjával, alább pedig Komróczki Dia képeit találjátok.

PLAYLISTEK