Idén is lesz titkos pop-piknik Szegedtől egy köpésre

Cikk

május 23, 2018

Kocsis András

359

A KERET lassan 10 éve az ország meghatározó független lokálzenei platformja. Nem fogadunk el semmilyen formában állami támogatást. A szerkesztői munkába, a szelekcióba és a véleményünkbe nem szól bele se kiadó, se hirdető, se más külső fél. Ahhoz, hogy a jövőben is stabilan tudjunk működni és tovább tudjunk fejlődni, óriási szükségünk van a közösségünk segítségére. Kérünk, amennyiben van rá lehetőséged, támogasd a munkánkat egyszeri, vagy rendszeres adománnyal! Köszönjük!

Idén is lesz egy titkos minifesztivál, ami tavaly Umreti Piknik néven futott, idén pedig POP Piknik néven kell keresni a Facebook eseményt – már ha kaptál meghívót, a hepöning ugyanis ezúttal is titkos, szűk körű és alapvetően meghívásos.

Ettől függetlenül most is kiváló fellépők gyűlnek össze valahol Szeged mellett, lesz Fat & Cute, Rock Band For Old Men, Gustave Tiger, Mambo Rumble, Küss Mich és még sokan mások, és idén is lesz DIY tetkózás, hogy valami emlékezetes is maradjon a mámoros szombat estéről.

A buló most hétvégén lesz, ha nem látod a Facebook eseményt, akkor érdeklődj körbe az ismerősöknél vagy például a Szomiban a hogyantovábbról. Ha valaki a fenti sorok alapján szeretne ezért lejönni Szegedre, akkor az illető valószínűleg van elég jófej ahhoz, hogy szívesen legyen látva. A tavalyi mulatságról itt írtunk.

Fotó: Ocskó Ferenc

PLAYLISTEK