Új hangzással kísérletezik a Cataflamingo az új dalával
március 24, 2023

Új dallal jelentkezik a Kikeltetőt is megjárt Cataflamingo. A tétel címe Kacat, és ez már a második ízelítő amit kapunk a csapat új lemezéről, ami bármennyire is fura, az első nagylemezük lesz!

Zsolt hozott a próbára egy témát amit meglehetősen rövid idő alatt sikerült kifejteni úgy, hogy az mindenki számára megfelelő legyen. Ezután következett a dal finomhangolása. Ez a folyamat még erősebben körvonalazta azt az irányt amin a zenekar érdemesnek találta a további kísérletezést, így mondhatjuk hogy a Kacat keringési pályára tette a zenekart a hamarosan megjelenő nagylemez tekintetében. Említést érdemel még, hogy a szám szövegének egyes részeit Zsolt és Áron közösen írta, ami egy izgalmas, új kihívás volt mindkettejük számára, amely kihívás megugrása után beigazolódott, hogy az a zenekar egységesen gondolkozik az új dalok kapcsán, és erősebb, dühösebb, éhesebb mint valaha. Büszkék vagyunk rá, na.

  • A Cataflamingot legközelebb a Flirt és a Susie & the Pills társaságában kaphatjátok el a Dürerben. A jegyeket itt találjátok!