A Duna-partra, a régi Rio helyére költözik a Dürer Kert

Hírek

május 5, 2021

Kocsis András

990

A KERET lassan 10 éve az ország meghatározó független lokálzenei platformja. A közeljövőben szeretnénk fejleszteni a videós csapatunkat, live sessionöket, riportokat és lemezkommentárokat készíteni. Ehhez, illetve a további zavartalan működésünkhöz szükségünk van a támogatásotokra. Az alábbi gombra kattintva küldhetsz nekünk egyszeri, vagy rendszeres adományt a PayPalen keresztül.

Két koncertterem, és nagyobb, vízparti kert lesz az új Dürerben, jelentették be ma reggel a klub Facebook oldalán.

Szellemiségünket, sokszínűségünket, elkötelezettségünket továbbvisszük; ahogy mindent megteszünk azért, hogy a régi Dürer hangulatát is átültessük az új helyre.

Közel két éve keresték a megfelelő helyszínt és ahogy írják, ebben nagyon sokan próbáltak önzetlenül, jó szándékkal segíteni, cégek, önkormányzatok, magánszemélyek. Végül az egyik ilyen megkeresés lett a befutó, így az új Dürer a 11. kerületi, újbudai Duna-partra, a Hengermalom út és az Öböl utca találkozásához költözik.

A tervek szerint a kertet már az építkezések alatt megnyitják, a koncerttermek pedig megfelelnek majd napjaink, és a jövő, továbbá minden hazai és nemzetközi elvárásnak is.

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

PLAYLISTEK