A Vanishing Point elhozza Brighton legjobb kraut-psych bandáját a Dürerbe, mi meg adunk két jegyet egy szerencsésnek
május 13, 2018

A 2010-ben alakult TOY az elmúlt években 3 stúdióalbumot és számtalan kislemezt jelentettek meg. A legnagyobb visszhangot a 2011-es The Horrors turné és a rákövetkező évben a The Vaccinessel való 20.000 fős O2 aréna váltotta ki a zenekar számára.

A The Horrors pályaegyengetése és zenei hatása egyaránt kihatott karrierjükre és az indie aranykorában hatalmas sikereket érhettek el ennek köszönhetően. Nem egyszer voltak már Budapesten, 4 évvel ezelőtt még interjúztunk is velük.

Utolsó nagylemezük 2016-ban debütált, tavaly pedig The Half Remarkable Question single-el hívták fel magukra a figyelmet.

A tavaszi EU turné utolsó előtti állomásának most hétfőn a Dürer Kert ad teret, a Meteo társaságában, a Vanishing Point fesztivál szervezésében.

Az NME magazin 2012-ben lehozott „100 bands you need to hear” cikkében a TOY is listára kerülhetett. Ahhoz, hogy hallhasd őket élőben is nincs más dolgod mint a KERET Facebook oldalán megjelölni kommentben egy barátodat és nyerhettek egy páros jegyet a hétfői Düreres koncetre!