Itt az ősz, elő a szörfdeszkákkal

TOLDI Live Mixtape

október 25, 2017

Kocsis András

474

A KERET lassan 10 éve az ország meghatározó független lokálzenei platformja. A közeljövőben szeretnénk fejleszteni a videós csapatunkat, live sessionöket, riportokat és lemezkommentárokat készíteni. Ehhez, illetve a további zavartalan működésünkhöz szükségünk van a támogatásotokra. Az alábbi gombra kattintva küldhetsz nekünk egyszeri, vagy rendszeres adományt a PayPalen keresztül.

A TOLDI Klubbal közös mixtape sorozatunk harmadik részét a készítők szimplán csak az év szörf mixének nevezték. A The Keeymen holnap mutatja be első nagylemezét a moziklubban, de előtte összedobtak egy ráhangolódást segítő remek válogatást.

“Összegyűjtötte a zenekar összes tagja surf műfajilag amit ismer. Krisz tájékozottságán én meglepõdtem, Szabi meg én pár számot dobtunk csak hozzá.
A mix osztályrészét Rozsi (Vitéz Gergõ) válogatott kedvencei képezik. Belecsempésztünk szerb tesózenekarunk a Threesome-tól is egy dalt. Úgy csináltuk a listát, hogy ki lehessen írni kazira.” – mondta a gitáros, Szabó Gyula a következő 56 percről.

Az említette Threesome-mal egyébként novemberben közös koncertet tolnak a srácok a Pécsi Est Caféban.

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

PLAYLISTEK