TOLDI Live Mixtape #4 / Zombie Girlfriend

TOLDI Live Mixtape

november 8, 2017

Kocsis András

338

A KERET lassan 10 éve az ország meghatározó független lokálzenei platformja. Nem fogadunk el semmilyen formában állami támogatást. A szerkesztői munkába, a szelekcióba és a véleményünkbe nem szól bele se kiadó, se hirdető, se más külső fél. Ahhoz, hogy a jövőben is stabilan tudjunk működni és tovább tudjunk fejlődni, óriási szükségünk van a közösségünk segítségére. Kérünk, amennyiben van rá lehetőséged, támogasd a munkánkat egyszeri, vagy rendszeres adománnyal! Köszönjük!

A csütörtöki koncertjük előtt ezúttal a Zombie Girlfriend hozott egy több, mint fél órás mixet a Toldival közös mixtape sorozatunkba.

A dalokat a banda frontembere, Szabó Benedek válogatta össze, olyan trekkeket keresve, amelyek közvetlenül vagy közvetetten hatással voltak a zenekar hangzására. A végeredmény elég vegyes, ugyanakkor konzisztens lett, van benne a szörfpanktól mindenféle lo-fi témákig sokminden, olyanok, amiket Benedek is csak évekkel ezelőtt hallott utoljára, és olyanok is, amik a mai napig rendszeresen pörögnek nála. “Lazán összeköti őket az a meghatározhatatlan, zúgó-búgó melegség, amiről nekem valamiért a karácsonyi sütemények illata jut eszembe.” – tette hozzá.

PLAYLISTEK