Tízezer ember a STRAND Fesztiválon
augusztus 19, 2013

Bár tegnap még este tízkor is száz méteres sor állt a bejárat előtt, estére beért mindenki, és kialakult végre valami fesztiválhangulat. Információink szerint a szervezők 10 ezer bérletet adtak el, de viszonylag sok napijegyest is látni az emberek között.

IMG_0020

A STRAND Fesztiválra is lecsapott a trafikmutyi átka, bár a három nagy fesztiválon meg tudták oldani a szervezők a dohányárusítást, sajnos itt már nem lehet olyan könnyen cigihez jutni, így a dohányosokra vár egy laza fél órás séta a vonatállomáshoz, ha dohányt akarnak venni. De legalább ott van két trafik is egymás mellett.

Ha lehet hinni az előrejelzéseknek, holnap visszaesik a hőmérséklet, és lecsap egy vihar a Balaton környékére, így ma még mindenki kihasználja az alkalmat arra, hogy csobbanjon egyet a magyar tengerben. Szerencsére a holnapi rossz időnek egyelőre semmi jele, a víz szuper, és ragyogóan süt a nap. A mai este fénypontja a fesztivál headlinere, a Fall Out Boy lesz, de nemsokára kezdődik a hamarosan szülőszabadságra vonuló Anna and the Barbies, valamint a Subscribe. A kisszínpadról én személy szerint a Mary Popkidset és a neot várom nagyon.

Kövessetek minket az Instagramon, mert folyamatosan toljuk a kontentet ott is!