Ilyen volt a titokzatostelepesek szeánsza a Kikeltető színpadán

Video

november 6, 2018

Steszkó Zsanett

479

A KERET lassan 10 éve az ország meghatározó független lokálzenei platformja. Nem fogadunk el semmilyen formában állami támogatást. A szerkesztői munkába, a szelekcióba és a véleményünkbe nem szól bele se kiadó, se hirdető, se más külső fél. Ahhoz, hogy a jövőben is stabilan tudjunk működni és tovább tudjunk fejlődni, óriási szükségünk van a közösségünk segítségére. Kérünk, amennyiben van rá lehetőséged, támogasd a munkánkat egyszeri, vagy rendszeres adománnyal! Köszönjük!

Éljétek át az 5. Kikeltető első koncertnapjának újabb szeletét: ilyen volt a titokzatostelepesek október 10-én a Dürerben. Elmélkedős kísérletezés az instrumentális, hip-hopos jazz vonulatain, dupla basszussal. A mi szívünkben már nem titok, hogy letelepedtek.

Nézzétek vissza a The California Nightmares, a Godot Workshop, a Megtűrtek, a Doggos, a Ritual Glow és a Svájc2 koncertjeit is és ne feledjétek, a Kikeltetős koncertvideók folyamatosan érkeznek, kövessétek YouTube-csatornánkat, hogy ne maradjatok le egyről sem!

Ezúttal egy záróbulival teszünk pontot a KERET blog tehetségkutatójára, ahol fellépnek majd az idei kedvenc bandáink, olyanok is, akiket már láthattatok a Dürerben, és olyanok is, akiket nem, valamint az előző évekből is hívunk vendégeket.

Az időpontot illetően technikai okok miatt némi változás lépett életbe, de annál jobb lesz a végeredmény! Hamarosan jövünk a további részletekkel és találkozunk január 18-án, a TRIP Hajón!

A sikeres atmoszférába teleportálás érdekében íme még néhány képkocka az estéből:

Fotók: Adamkó Péter

PLAYLISTEK