“Ha minden szarul sül el, én akkor is boldog leszek”

Cikk

június 29, 2015

keretblog.hu

245

A KERET lassan 10 éve az ország meghatározó független lokálzenei platformja. Nem fogadunk el semmilyen formában állami támogatást. A szerkesztői munkába, a szelekcióba és a véleményünkbe nem szól bele se kiadó, se hirdető, se más külső fél. Ahhoz, hogy a jövőben is stabilan tudjunk működni és tovább tudjunk fejlődni, óriási szükségünk van a közösségünk segítségére. Kérünk, amennyiben van rá lehetőséged, támogasd a munkánkat egyszeri, vagy rendszeres adománnyal! Köszönjük!

Matt ‘I Don’t Know’ Murphy-t, a liverpooli The Wombats frontemberét a hétvégi Budapest Essentialsön sikerült elcsípnünk egy rövid beszélgetésre.

A lestrapált énekes-gitáros nyíltan beszélt a tavasszal megjelent Glitterbugról, amiről már korábban írtunk nektek, arról hogy mit gondol a zenekritikusokról, az indie rock “hanyatlásáról”, ennek apropóján Ed Sheeranről és Sam Simthről, a dalszerzési folyamatokról, és még rengeteg más dologról. Tudtuk, hogy nehéz ügy lesz, hiszen a bandát egyáltalán nem érdekli, hogy mit gondol róluk a sajtó. A gondosan előválogatott kérdéseinkre a mikrofonvégre kapott frontember szinte kivétel nélkül így felelt:

PLAYLISTEK