The nobody elses / KERET Sessions

Video

április 8, 2019

Steszkó Zsanett

1367

Újjáélesztett élőzenés sorozatunk, a KERET Sessions harmadik szeánszán a The nobody elses nyitott időkaput a Kepler Stúdióban egy pár évtizeddel korábbi, pszichedéliával, garage-al és funkkal fűszerezett zenei utazásra.

A csíkszeredai rock and roll trió munkásságát egyébként már a 2015-ös Kikeltető óta nyomon követjük és az énekes, Fodor Dávid szólóprojektjével ünnepi klubfesztiválunkon, a KERET Szülihéten is találkozhattok majd.

A felvételt teljes egészében és a rögzített számokat külön-külön is visszanézhetitek YouTube-csatornánkon. A héthetente hétfőnként jelentkező, újraindult sorozatban eddig a Fat & Cute és a Carson Coma zenélt, a következő felvonásában pedig a Platon Karataev videói érkeznek.

Ezúton is szeretnénk köszönetet mondani a Kepler Stúdiónak, azaz Miskolczi Marcinak és Győrffy Máténak, a videósoknak, Komróczki Diának, Bolla Kolinak, Miskolczi Péternek, Matos Gergőnek, Kocsis Andrásnak és Major Bálintnak, valamint Jezerszky Vikinek a szervezésért és Nóvé Somának a főcím animációért.

A KERET 10 éve az ország meghatározó független lokálzenei platformja, amit a ti adományaitokból tartunk fenn.

Köss most éves támogatói előfizetést, és megajándékozunk egy KERET blogos vászontáskával!
Iratkozz fel a hírlevelünkre!