A The California Nightmares koncertvideójában az egész élet egy házibuli, ahol mindenki boldogra csapja szét magát

Zene

március 18, 2019

Csóka Ágnes

2206

Hajnal négykor gyrost enni lehet, hogy nem a legjobb életviteli döntés, de egy ilyen mindenki számára ismerős élethelyzetet általában egy tartalmas éjszaka előz meg, melynek legméltóbb lezárása egy ilyen késői vacsora/korai reggeli. Az idei Kikeltetőt is megjárt The California Nightmares ehhez a hajnali specialitáshoz írt ódát 4AM Gyros címmel, a számhoz pedig most egy hangulatban illleszkedő koncertvideó is készült.

A felvételek a zenekar január 19-i Három Hollós és a január 25-i Düreres koncertjein készültek és a szokásos zenekartagok zenélnek vs. közönség mulat képsorokon túl a koncert megelőző hangolódásba is bepillanthatunk, és az így megszületett klip a dallal karöltve tökéletesen visszaadja azt a nagyon fiatal és nagyon önfeledt életérzést, amit a The California Nightmares képvisel.

Virág Levi, a banda énekes-gitárosa így fogalmazott:

“Imádunk koncertezni, mert ekkor olyan energiákat kapunk a közönségtől, amitől teljesen megőrülünk. Úgy fogjuk fel az egészet, mint egy hatalmas házibuli, ahol mindenki totálon van és ettől lesz igazán király. Aki eljön a koncertünkre az úgy érezheti magát, mintha a legjobb barátai lennénk. Ezt próbáltuk visszaadni a videóval.”

A videót Krausz Norbert és Pólus Péter készítette, utóbbi így mesélt a zenekarral való kapcsolatáról és a klip születéséről:

“Levivel már 4-5 éve gyűjtjük a bolondabbnál bolondabb emlékeket egy közös baráti társaságnak köszönhetően. Jó pár felejthetetlen vagy éppen elfelejtett koncertemléket okozott nekünk a zenekar. A banda többi tagjával pedig 2 hónapja volt szerencsém személyesen megismerkedni egy sörözés keretein belül ami után meg is indultunk egyik koncertjükre a Három Hollóba. Nem szerettünk volna egy hagyományos megrendezett klipet készíteni, inkább koncert és backstage felvételekből építkeztünk, mivel sokkal inkább a banda stílusát adják vissza a a koncertet megelőző és a koncerten átélt élmények.”

Fotók: Kismartoni Mátyás

A KERET 10 éve az ország meghatározó független lokálzenei platformja, amit a ti adományaitokból tartunk fenn.

Köss most éves támogatói előfizetést, és megajándékozunk egy KERET blogos vászontáskával!
Iratkozz fel a hírlevelünkre!