Mikor megyünk már a Szandra

Cikk

július 9, 2015

Kocsis András

263

A KERET lassan 10 éve az ország meghatározó független lokálzenei platformja. Nem fogadunk el semmilyen formában állami támogatást. A szerkesztői munkába, a szelekcióba és a véleményünkbe nem szól bele se kiadó, se hirdető, se más külső fél. Ahhoz, hogy a jövőben is stabilan tudjunk működni és tovább tudjunk fejlődni, óriási szükségünk van a közösségünk segítségére. Kérünk, amennyiben van rá lehetőséged, támogasd a munkánkat egyszeri, vagy rendszeres adománnyal! Köszönjük!

A hetek óta tartó hőségnek az idei Balaton Sound kapunyitásával egyidőben lett vége, így a tavaly vásárolt gumicsizmák újra a szanderek legjobb barátai lesznek. A wndrrs blogger Rebével felállítottuk a #vadászlest Zamárdiban!

Miután elfoglaltuk a sátorhelyünket a bejárattól 10 méterre fekvő Kertem kempingben (ahonnan pont rálátni a VIP-ben verető népekre), tekintettel az esőre, a fesztivált csak kívülről figyeltük. Az már most világos, hogy a ‘Lean On’ lesz a Sound slágere, csak tegnap ötször hallottam ilyen-olyan verziókban, ígérem, vasárnapig vezetem a leltárat és erre még visszatérünk. Ma már bemerészkedtünk, szerintem a mai és a vasárnapi program a legizgibb, alább találjátok a tweeteket, instákat a fehér kanapék és a gyúrós jóskák piros betűs ünnepéről.

PLAYLISTEK