Már megnézheted a Sorbonne Sexual filmjét

Cikk

április 9, 2018

Énekes András Előd

360

A KERET lassan 10 éve az ország meghatározó független lokálzenei platformja. Nem fogadunk el semmilyen formában állami támogatást. A szerkesztői munkába, a szelekcióba és a véleményünkbe nem szól bele se kiadó, se hirdető, se más külső fél. Ahhoz, hogy a jövőben is stabilan tudjunk működni és tovább tudjunk fejlődni, óriási szükségünk van a közösségünk segítségére. Kérünk, amennyiben van rá lehetőséged, támogasd a munkánkat egyszeri, vagy rendszeres adománnyal! Köszönjük!

Négyrét címmel március 31-én, a Bem moziban mutatta be a debreceni gyökerű, de már budapesti zenekar a majdnem másfél órás koncert- és dokumentumfilmjét. A Sorbonne Sexual gondolkodásáról, egyéni történeteiről, és egy A38-as fellépésükről is insightot kapunk az alkotásban.

“Alapvetően azt gondoltuk, hogy ne csináljunk már egy ilyen tipikus koncertfilmet, hanem mutassuk be, hogy kik vagyunk mi, hogy milyen valóságok adódnak össze, amik aztán együtt a Sorbonne Sexual realitását adják ki.” – mondta nekünk a filmről a zenekar frontembere, Karádi Gergő.

“Galgóczi Oli vonatfetisizmusa és operai szerepei, az én focitudásom és szövegalkotásom, Viti bringázik, Dörő vlogol, ilyeneket mutatunk be.”

Ezek a jelenetek kötik össze a film törzséül szolgáló novemberi, A38 hajós koncert felvételeit, ami egyébként a 30y hét nyitóeseménye is volt egyben.

A hangokat a zenekar (és a Ljubljana) basszusgitárosa, Vitányi Dávid keverte, Szabó Szebasztian pedig az utómunkáért felelős. Jó szórakozást!

PLAYLISTEK