Ezerrel dübörög az új Soerii & Poolek show

Cikk

május 19, 2014

Kocsis András

277

A KERET lassan 10 éve az ország meghatározó független lokálzenei platformja. Nem fogadunk el semmilyen formában állami támogatást. A szerkesztői munkába, a szelekcióba és a véleményünkbe nem szól bele se kiadó, se hirdető, se más külső fél. Ahhoz, hogy a jövőben is stabilan tudjunk működni és tovább tudjunk fejlődni, óriási szükségünk van a közösségünk segítségére. Kérünk, amennyiben van rá lehetőséged, támogasd a munkánkat egyszeri, vagy rendszeres adománnyal! Köszönjük!

Egy viszonylag hosszabb szünet után május közepén mutatta be a Soerii & Poolek a megújult produkcióját. Nem volt könnyű dolguk, hiszen a Soerii & Poolek Live Show az elmúlt pár évben legendássá vált. Minden valamire való fesztivál éjfél utáni programjának kihagyhatatlan sarokköve, és ritkán a pesti és vidéki klubok teltházas besztpartievörje lett a törpés, sztriptíztáncosnős, csirkés, lufiállatkás formátum.

Idővel azonban minden ellaposodik, itt is vérfrissítésre volt szükség, így született meg az Ultratonik 3000, melyről a fenti videóban minden részletet elmesél Geriszon és Jappán, valamint megszólal a bandával a kezdetektől együtt doglozó Papp Szabi és a The [hated] Tomorrow-ból ismert Horváth Barna is, aki az új show állandó dobosa lett.

Ezen kívül megkérdeztük Péterfy Borit, Odettet és Zsolaát a párossal közös számaikról, és a videóból nem maradhatott ki egy, a Facebookon szerencsét találó elefánt, valamint két szexi sztripper sem.

PLAYLISTEK