Megélhetési pizzakészítők

Cikk

február 11, 2018

Vargha Zsolt

545

A KERET lassan 10 éve az ország meghatározó független lokálzenei platformja. Nem fogadunk el semmilyen formában állami támogatást. A szerkesztői munkába, a szelekcióba és a véleményünkbe nem szól bele se kiadó, se hirdető, se más külső fél. Ahhoz, hogy a jövőben is stabilan tudjunk működni és tovább tudjunk fejlődni, óriási szükségünk van a közösségünk segítségére. Kérünk, amennyiben van rá lehetőséged, támogasd a munkánkat egyszeri, vagy rendszeres adománnyal! Köszönjük!

A surf és skatepunk hullámokat meglovagoló skeemers elfoglalt volt az elmúlt időszakban. A 2016-os So Nice EP után elkészült a zenekar első nagylemeze. A The Venice Period névre hallgató korong február végén jelenik meg, ennek az előfutára a ‘Surfboard’ című nóta, amit nálunk hallhattok először. A számhoz egy lyric videót is kaptunk:

Már a legelső taktusok után magával ragad a dal és rögtön olyan érzése lesz a hallgatónak, mintha egy tengerparti buliba csöppent volna. Klasszikus surf/pop nóta, amit az énekes Ferenczi Szoni autentikus hangja tesz hitelessé. A szám az IGEN pizzériában dolgozó fiúkról szól.

A zenekar felállásban is változás történt: időhiány miatt dobosuk, Szabó Gyula (Bozo, The Keeymen) otthagyja a bandát, őt Mónus Marcell váltja, aki a márciusi lemezbemutató koncerten fog debütálni.

PLAYLISTEK