Végre kiderült, melyek a kedvenc bandáink legjobb számai

Cikk

június 26, 2018

Kocsis András

231

A KERET lassan 10 éve az ország meghatározó független lokálzenei platformja. Nem fogadunk el semmilyen formában állami támogatást. A szerkesztői munkába, a szelekcióba és a véleményünkbe nem szól bele se kiadó, se hirdető, se más külső fél. Ahhoz, hogy a jövőben is stabilan tudjunk működni és tovább tudjunk fejlődni, óriási szükségünk van a közösségünk segítségére. Kérünk, amennyiben van rá lehetőséged, támogasd a munkánkat egyszeri, vagy rendszeres adománnyal! Köszönjük!

Az ízlés relatív, de az jó, ha tudjuk kinek a véleményében bízhatunk. A többségében? Ha találunk egy új előadót, akkor biztos, hogy nem valamelyik B-oldalas dallal kóstolnánk bele a munkásságába, hanem egy olyannal, ami mellett a legnagyobb szám van Spotify-on. De a legtöbbet hallgatott dal egyben a legjobb is? Vagy mikor jön el az a pont, amikor egy koncertről kifordulhatunk, mert hallottuk Azt A Számot, amiért jöttünk?

Mégis, milyen kimeríthetetlen szuperintelligenciához fordulhatnánk, aki tudja a végső választ arra a kérdésre, hogy egy előadónak melyik a legjobb száma?

Hát Sirihez, kihez máshoz, hamár az anyacége kezében van még mindig a fél online zeneipar, némi lövése talán azért lehet hozzá.

+1, csak a bizonyosság kedvéért.

Mit gondoltok a listáról? Egyetértetek vele? Kimaradt valami? Posztoljátok a hiányzókat a KERET Facebook csoportjába!

PLAYLISTEK