Az indiai fűszerárus pult alatti lemezgyűjteményéből

Cikk

március 29, 2017

Énekes András Előd

269

A KERET lassan 10 éve az ország meghatározó független lokálzenei platformja. Nem fogadunk el semmilyen formában állami támogatást. A szerkesztői munkába, a szelekcióba és a véleményünkbe nem szól bele se kiadó, se hirdető, se más külső fél. Ahhoz, hogy a jövőben is stabilan tudjunk működni és tovább tudjunk fejlődni, óriási szükségünk van a közösségünk segítségére. Kérünk, amennyiben van rá lehetőséged, támogasd a munkánkat egyszeri, vagy rendszeres adománnyal! Köszönjük!

A nagybetűs tavasz beköszöntével egyre több banda szállta meg a stúdiókat új anyagokat gyártva, ennek megfelelően a különböző premierek miatt is érdemes követni blogunkat. Ezúttal az egzotikus hangzásvilágáról ismert Signore Crust mutatott meg nekünk egy friss dalt.

Az Atlas for the band című lemez április 14-én fog megjelenni, addig is a BANZAY című nótát alább csekkolhatjátok le. A zenekartól nem megszokott módon egészen bulisra sikerült a szám, van benne clap, kolomp meg pumpálós lábdob is.

A srácok elmondása szerint a cél az volt, hogy egy indiai piac hangulatát adják át ezzel, de akár a pecsás bolhapiachoz is passzol a dal.

Az EP három száma, illetve az intro is tele van keleties, kicsit rituális jellegű dallamokkal és ritmusokkal, szerintünk érdemes kivárni az április közepi megjelenést.

PLAYLISTEK