Hétvégén jótékonysági streamnézéssel segíthetjük a zeneipar háttérhőseit

Hírek

február 12, 2021

keretblog.hu

951

A KERET lassan 10 éve az ország meghatározó független lokálzenei platformja. Nem fogadunk el semmilyen formában állami támogatást. A szerkesztői munkába, a szelekcióba és a véleményünkbe nem szól bele se kiadó, se hirdető, se más külső fél. Ahhoz, hogy a jövőben is stabilan tudjunk működni és tovább tudjunk fejlődni, óriási szükségünk van a közösségünk segítségére. Kérünk, amennyiben van rá lehetőséged, támogasd a munkánkat egyszeri, vagy rendszeres adománnyal! Köszönjük!

Január közepe óta zajlik a #savethebackstage kampány, mely a zene- és rendezvényiparban dolgozó háttérmunkások megsegítésére jött létre. Az első felvonásban a szervezők egy webshopot hoztak létre, ahol a megvásárolható termékek bevételével a Fábián Juli Emlékalapítványt lehet segíteni, akik aztán szétosztják azt a rászorulóknak.

Február második hétvégéjén újabb lehetőség nyílik a zenerajongóknak a támogatásra, mivel a szervezők 13-án és 14-én is elindítanak egy-egy jótékonysági streamet: szombaton akusztikus fellépők koncertjeivel, vasárnap pedig DJ-k live act produkcióival.

A szombati napra elfogadta a meghívást többek közt a Kikeltetőnket is megjárt Carson Coma és a The Anahit, valamint a The Pontiac, Lugosi Dani és Takács Vilkó Nirvana tribute duója, Járai Márk (Halott Pénz), Szivák Zsolt (Cloud9+), Dorogi Péter (ITI), Agócs Márton és Fejér Mihály (Aurevoir.), és Blues MD. ft. Vitáris Iván.

Vasárnap pedig a lemezjátszók mögött olyan fellépőket köszönthetünk, mint Superman & Infra B2B, Mr. Cloud & Duel ft. live guitar, a Wonky Swing Trio és Maxim Kuznyecov ft. Jász András.

A #savethebackstage live stream alatt a nézőknek lehetősége lesz utalni az alapítvány számára és a Tixának köszönhetően támogatói jegyeket is vásárolhatnak – ennek bevétele is teljes egészében a Fábián Juli Emlékalapítvány számlájára érkezik.

Címkép: Papp Csilla Fanni / Fekete Zaj

PLAYLISTEK