Hétvégén jótékonysági streamnézéssel segíthetjük a zeneipar háttérhőseit
február 12, 2021

Január közepe óta zajlik a #savethebackstage kampány, mely a zene- és rendezvényiparban dolgozó háttérmunkások megsegítésére jött létre. Az első felvonásban a szervezők egy webshopot hoztak létre, ahol a megvásárolható termékek bevételével a Fábián Juli Emlékalapítványt lehet segíteni, akik aztán szétosztják azt a rászorulóknak.

Február második hétvégéjén újabb lehetőség nyílik a zenerajongóknak a támogatásra, mivel a szervezők 13-án és 14-én is elindítanak egy-egy jótékonysági streamet: szombaton akusztikus fellépők koncertjeivel, vasárnap pedig DJ-k live act produkcióival.

A szombati napra elfogadta a meghívást többek közt a Kikeltetőnket is megjárt Carson Coma és a The Anahit, valamint a The Pontiac, Lugosi Dani és Takács Vilkó Nirvana tribute duója, Járai Márk (Halott Pénz), Szivák Zsolt (Cloud9+), Dorogi Péter (ITI), Agócs Márton és Fejér Mihály (Aurevoir.), és Blues MD. ft. Vitáris Iván.

Vasárnap pedig a lemezjátszók mögött olyan fellépőket köszönthetünk, mint Superman & Infra B2B, Mr. Cloud & Duel ft. live guitar, a Wonky Swing Trio és Maxim Kuznyecov ft. Jász András.

A #savethebackstage live stream alatt a nézőknek lehetősége lesz utalni az alapítvány számára és a Tixának köszönhetően támogatói jegyeket is vásárolhatnak – ennek bevétele is teljes egészében a Fábián Juli Emlékalapítvány számlájára érkezik.

  • A Fábián Juli Emlékalapítvány számlaszáma:
    Magnet Bank Zrt. 16200151-18543755
    A közleménybe írjátok be: #savethebackstage

Címkép: Papp Csilla Fanni / Fekete Zaj