Mi a KERET?

A keretblog.hu egy színes, szagos zenei tartalmakkal jelentkező felület az olvasóknak, egy kreatív játszótér és tapasztalatszerzési lehetőség a készítőknek. Független zenei portálként igyekszünk megőrizni a szubjektivitásunkat, és törekszünk a személyes hangvételre, ezért is hagytuk meg a blog jelzőt a nevünkben.

Nem vagyunk profik, többségünk magától tanult ki minden tudást, legyen az videózás, fotózás vagy írás, amit aztán itt kamatoztathat. Diákok vagyunk, zenekedvelő fiatalok, nem a pénzért csináljuk, hanem mert szeretünk koncertekre járni, érdekes emberekkel találkozni és ezáltal tanulni, tapasztalni és fejlődni.

Történet

2012 februárjában Madácsi Dávid és Kocsis András ahogy azon tanakodott, hogy mennyire jó lenne egy saját független kiadót csinálni. Ez a gondolat volt a KERET fő elindítója, igaz, ez egyelőre még azóta se került napirendre. Lett helyette azonban egy blog, akkor még a blog.hu felületén, amelyet az első néhány hónapban a két alapító szinte teljesen egyedül csinált. Rengeteg pozitív visszajelzés ért minket, és az első születésnapunkra már bővült a csapat egy-két új taggal.

2013-ban saját felületre költöztünk, forgattunk külföldön, elértünk sok olyan célt, amelyet kitűztünk magunk elé, azonban a legpörgősebb év a 2014-es volt. Ekkor megnyertük a DUE Legjobb Online Médium díját, végigtoltunk annyi fesztivált, ahányat csak bírtunk, és ősszel megrendeztük az első tehetségkutatónkat, a Kikeltetőt, amely a legvadabb várakozásainkat is felülmúlta.