Most pénteken újra ömlik majd a szar a Trash Fesztiválon

Cikk

március 14, 2018

Vargha Zsolt

773

Magyarországon eluralkodott a káosz. A közhangulatnak soha nem volt még ekkora szüksége trash fesztiválra, így csak egy megoldás maradt: be kell vetni a trash-atomot. Az esemény ahol beinthetünk a konformista „fesztiváloknak” és az izzadságszagú budapesti klubéletnek megérkezett (csak nehogy letörölje megint az egyik fellépő véletlenül a Facebookról). Legyél ott egy igazi Armageddon buliban most péntek este a Gödör Klubban: itt a IV. RoHam Trash Fesztivál!

Olyan lineupot hoztak össze idén is a szervezők, hogy az összes hazai „fesztivál” elbújhat szégyenében. Ki ne ismerné Kóródi Józsit, aki elhozza örök klasszikusát, az ‘Addig szívjad amíg van két gramm’-ot. Megismerkedhetünk Barcs Miki láncfűrészes Parlament-tisztogató performanszával. A pipi-védő EGS, barátjával, Figurával érkezik. Ott lesz a Dubem K – a búzadaráról éneklő afroteam. Tiszteletét teszi Madam X-otic, a Dolly Ramboval és a Villanypásztorzzal, valamint visszatér örökzöld slágereivel a YouTube-Balázs-nosztalgia sztárja, Szintiboy. Ott lesz a legprogresszívebb kortárstáncos, Vass Imre, valamint a most debütáló, a nevüket elhallgató ismert emberekből álló Halálka és a Kegyelemkettes.

Ha még nem sikerült meggyőznünk: Az élő produkciók után vérnyomásnövelő trash partyt csinál az Alpáré és a Gyenge vs. Speedyboy páros.

A negyedik fesztivál alkalmából a RoHAM Magazin készít egy trash különkiadást, amiben a kiadvány klasszikus grafikusai mellett a internet-művészek is publikálnak, többek közt Baba Aziz, Vagvölgyi Noémi és Pengebácsi is.

A KERET 10 éve az ország meghatározó független lokálzenei platformja, amit a ti adományaitokból tartunk fenn.

Köss most éves támogatói előfizetést, és megajándékozunk egy KERET blogos vászontáskával!
Iratkozz fel a hírlevelünkre!