Rock zenekar nem csak idősödő férfiaknak

Cikk

október 27, 2016

Kocsis András

906

A KERET 10 éve az ország meghatározó független lokálzenei platformja, amit a ti adományaitokból tartunk fenn.

Köss most éves támogatói előfizetést, és megajándékozunk egy KERET blogos vászontáskával!

A szóló projektek, vagy legalábbis az egy ember körül szerveződő zenék mindig nagyon izgalmasak tudnak lenni, hiszen a végeredmény ilyenkor általában nagyon személyes és letisztult. Korb Géza, a Puma Danger gitárosa már korábban is pakolgatott fel a SoundCloudra dalokat, témákat, kísérletezgetéseket, és van, amiből aztán szám is lett. A helyzet most fordul, ahogy gyűltek a Pumához nem igazán passzoló ötletek, megszületett a Rock Band For Old Men, és ez nagyon jó.

ESEMÉNYAJÁNLÓ ↓

Hangzásilag valamennyire pszichedelikus, retro lo-fi, de mondhatnám, hogy chillwave, valahova a Tame Impala és Mac Demarco közé lőném be félútra, ami vicces, hiszen ezek is tulajdonképpen szóló projektek, csak úgy, mint a RBFOM. Géza éppen rakoskagtja össze az első lemez anyagát, de már most van egy csomó hallgatnivaló a SoundCloud oldalán, amelyeket bevallása szerint egy 7 éves laptoppal és egy 200 forintos mini-jack kábellel vett fel.

Azt mondja, hogy a lemezen több éneklős dal lesz a mostani főleg instrumentális számok mellett, illetve szeretné a jövőben színpadra is állítani a produkciót, ehhez már vannak is ötletei, de nem akar elsietni semmit.

Én már nagyon várom a folytatást, addig is kövessétek a Rock Band For Old Men Facebook oldalát ti is!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

PLAYLISTEK