Sok pizza nosztalgiával és sminkkel fűszerezve a Raccoon Rally új klipjében
május 23, 2019

Új klippel jelentkezik az alapvetően egyszemélyes, magyar maggal rendelkező – ám például a Kolorádó színpadán zenekarrá duzzadó – Raccoon Rally, egyenesen Bécsből. A zenekar a Sad Kolibries-ből ismerős Tomot takarja, akinek ez a projektje talán a dreampop/indie-pop jelzőkkel lenne legjobban leírható, de mindenképpen egy nyugodt, álomszerű hangulatot sugároz.

A ‘Deep Water Bay’ című dal a Nuvami Records gondozásában jelent meg, ahol még 2017-ben jött ki egy split lemezen az osztrák Bird of the yearrel.

A továbbiakban a szerző mesél új klipjéről:

„A Deep Water Bay-t több éve írtam valaki olyannak, aki mostanra nagyon távol került tőlem. Az első bécsi lakásomban sok dolog történt, ami megváltoztatta az életemet, jók és rosszak is. Ezek mind a Da Capo pizzéria látványával párosultak, ahol hetente minimum egyszer vacsoráztam. Néha órákat töltöttem az ablakban, néztem az autókat, a fényeket az utcán, miközben számtalan sört ittam és számtalan cigarettát szívtam el.”

„Van pár nagyon jó emlékem 2013 nyaráról, amikor Tarek (a Da Capo tulaja) görögdinnye szeleteket dobott fel nekünk az ablakba. Már nem lakom ott, de az új lakóknak köszönhetően tudtunk pár jelenetet lőni a régi szobámból, és ki tudtam ülni utoljára abba az ablakba.”

  • A Raccoon Rallyt legközelebb a Kolorádón tudjátok elcsípni, teljes zenekaros felállásban. Addig is hallgassátok Tom bandcampes válogatását, és nézzétek a remek új klipet.