Ezeket hallgatják idén ősszel a Pumák lemezírás mellé

TOLDI Live Mixtape

október 10, 2017

Kocsis András

215

A KERET lassan 10 éve az ország meghatározó független lokálzenei platformja. Nem fogadunk el semmilyen formában állami támogatást. A szerkesztői munkába, a szelekcióba és a véleményünkbe nem szól bele se kiadó, se hirdető, se más külső fél. Ahhoz, hogy a jövőben is stabilan tudjunk működni és tovább tudjunk fejlődni, óriási szükségünk van a közösségünk segítségére. Kérünk, amennyiben van rá lehetőséged, támogasd a munkánkat egyszeri, vagy rendszeres adománnyal! Köszönjük!

Múlt héten kezdtük a Toldi Klubbal közös mixtép sorozatunkat, az AGAVOID teliholdjas playlistje után most az éppen új lemezen dolgozó Puma Danger hozott egy válogatást.

A dalok különösebb koncepció vagy műfaji megkötés nélkül váltják egymást, a mixen remekül megférnek régi szeretett King Gizzard számok egy zsír új St. Vincent trekk mellett – hogy csak párat említsünk.

Hallgassátok meg az egészet alább, csütörtökön pedig gyertek a moziklubba, ugyanis az egyetlen őszi klubkoncertjén csíphetitek el a Pumákat a Deep Glaze társaságában.

PLAYLISTEK