Hallgassátok meg ezt az eddig kiadatlan Puma Danger dalt

Cikk

december 24, 2015

Kocsis András

335

A KERET lassan 10 éve az ország meghatározó független lokálzenei platformja. Nem fogadunk el semmilyen formában állami támogatást. A szerkesztői munkába, a szelekcióba és a véleményünkbe nem szól bele se kiadó, se hirdető, se más külső fél. Ahhoz, hogy a jövőben is stabilan tudjunk működni és tovább tudjunk fejlődni, óriási szükségünk van a közösségünk segítségére. Kérünk, amennyiben van rá lehetőséged, támogasd a munkánkat egyszeri, vagy rendszeres adománnyal! Köszönjük!

A tavalyi Kikeltetőn feltűnt Puma Danger idén összehozta az év legjobb magyar pszichedelikus rock lemezét, melynek egy kvázi B-side trackjét hallhatjátok most először a KERET blogon.

A ‘Monoton’ című dal a zenekar egyik első száma volt, koncerteken szinte mindig játszották, de még nem vették fel, ezt pótolták most. A felvételért ezúttal is Illés Nándi felelt, mint ahogy a banda első EP-jéért, illetve a Sun Pitcher című első nagylemezért is.

A srácok december 26-án hazai terepen, Kecskeméten lépnek fel legközelebb, majd szilveszterkor közös bulit csinálnak a Run Over Dogs-zal és a Middlemist Reddel a Kuplungban!


Idén karácsony három napján három újdonsággal lepünk meg titeket.

PLAYLISTEK