Programajánló oldalt indít a Telekom Electronic Beats
február 9, 2023

Hol vannak már azok az idők, amikor még a nyomtaott PestiEstet bújtuk a hétvégi programok után kutatva, a Facebook és az algoritmus teljesen átvette a programajánlók szerepét nem csak itthon, de a világon szinte mindenhol is. Ezt próbálja megtörni a Telekom új projektje, a Spots, ami emberi kuráció által mágnesezett iránytű akar lenni a programtengeren való tájékozódáshoz.

A hatalmas internetes zajban könnyű lecsúszni a releváns programokról, továbbá a hiteles programajánlások is ritkák – létezik tehát az űr, amit érdemes betölteni. Az oldal letisztult, átlátható felületen teszi lehetővé a böngészést, rokon események ajánlásával, különféle szűrők beépítésével, ráadásul van lehetőség esemény beküldésére is, hogy mindenki kaphasson egy helyet az asztalnál.

A Telekom Spots fókuszában a zenén túlmenően megjelenik a színház, a tánc, a kiállítás, a gasztronómiai és a divattal kapcsolatos események, vásárok, bemutatók, workshopok, és minden ezek metszéspontjaiban. Feltűnnek a felületen továbbá a kreatív fővárosi közegből ismert kurátorok is, akiktől kiemelt ajánlók érkeznek majd.