Tovább folytatódik a szürreális lázálom Polldarier második klipjében

Cikk

április 16, 2019

Csóka Ágnes

866

A Polldarier néven alkotó audiovizuális művész nem is olyan rég debütált nálunk első videójával, melyben a sötét és vibráló zene hangulatához tökéletesen illeszkedő, rémálomszerű vizuál társult.

ESEMÉNYAJÁNLÓ ↓

A tavalyi Kikeltető mezőnyében is felbukkanó előadó elmondása szerint már egy teljes albumnyi zenét legyártott, ám a megjelenésre még őszig várni kell – az első “koncertre” azonban már nem, ugyanis az élő premiert a KERET Szülihét legelső napján, a Vittulában lehet elcsípni.

A kíváncsiságot és várakozást lehet még hova fokozni: a borús-misztikus esztétikát Polldarier teljes anonimitással is fokozza, de az első live act előtt nem sokkal egy második videó formájában enged betekintést világába.

A Sigh című trackhez készült klip is beleilleszkedik a 3:20-hoz készült képi világ horror -és misztikus filmek inspirálta univerzumába, de az előző számhoz hasonlóan a komor zajok és sodró ritmus fúziójából született dalhoz ezúttal az anime pornó és a látszólag véletlenszerű (rém)álomképek egyvelege adta a vizuális adalékot.

A KERET 10 éve az ország meghatározó független lokálzenei platformja, amit a ti adományaitokból tartunk fenn.

Köss most éves támogatói előfizetést, és megajándékozunk egy KERET blogos vászontáskával!
Iratkozz fel a hírlevelünkre!