Itt egy tavaszi Platon Karataev-egysnittes az őszi melankólia ellen

Cikk

szeptember 23, 2018

Steszkó Zsanett

319

A KERET lassan 10 éve az ország meghatározó független lokálzenei platformja. Nem fogadunk el semmilyen formában állami támogatást. A szerkesztői munkába, a szelekcióba és a véleményünkbe nem szól bele se kiadó, se hirdető, se más külső fél. Ahhoz, hogy a jövőben is stabilan tudjunk működni és tovább tudjunk fejlődni, óriási szükségünk van a közösségünk segítségére. Kérünk, amennyiben van rá lehetőséged, támogasd a munkánkat egyszeri, vagy rendszeres adománnyal! Köszönjük!

Pontosan két évvel ezelőtt jelentkeztek a Kikeltetőre és lopták be magukat a szívünkbe a Platon Karataev tagjai. Azóta koncertet koncertre halmoznak, For Her című debüt albumuk generációnk keserédes, mégis reményteli élet-soudtrackjeit gyűjtötte csokorba.

A közeljövőben sem tétlenkednek, Dél-Koreában és Európa-szerte is turnéznak majd, itthon pedig október 31-én hallhatjuk őket az Akvárium Klubban.

Ezúttal a Deep Glaze-zel lépnek fel, és a tervek szerint a régi kedvencek mellett egy kis ízelítőre is számíthatunk a rohamosan közeledő új lemez szerzeményeiből. Hangolódásra és a vasárnapi/őszi kucorodós melankóliához tehát tökéletes társ márciusi Akváriumos koncertjük felvétele.

Videó: Komróczki Dia, Hang: Zwickl Ábel, Fotó: Zsiga Pál

PLAYLISTEK