Maszturbáló csajok és poszt indie forradalom!

Cikk

június 28, 2013

Kocsis András

370

A KERET lassan 10 éve az ország meghatározó független lokálzenei platformja. Nem fogadunk el semmilyen formában állami támogatást. A szerkesztői munkába, a szelekcióba és a véleményünkbe nem szól bele se kiadó, se hirdető, se más külső fél. Ahhoz, hogy a jövőben is stabilan tudjunk működni és tovább tudjunk fejlődni, óriási szükségünk van a közösségünk segítségére. Kérünk, amennyiben van rá lehetőséged, támogasd a munkánkat egyszeri, vagy rendszeres adománnyal! Köszönjük!

Engedjetek meg egy kis self-promót: tudtátok, hogy a KERET blog egyik szerkesztője a The Pills basszusgitárosa? Ez csak azért érdekes, mert a banda szombaton mutatja be legújabb klipjét, a ‘Ships and Chix’-et az A38 hajón, ahol fellép mellettük az Evil Men Have No Songs és az amerikából nemrég ismét hazatérő The Moog is. A videó alapkoncepciója egyszerű, mint a faék, ám annál hatásosabb, egyelőre csak annyit mondanék róla, hogy élvezetes lesz, de azért a lenti teaser is beszédes. Ha ez nem lenne elég meggyőző: az eseményen az első 100 érkező ajándék fényt kap, a buli után pedig a tetőteraszon a British Mood első nyári buliján lehet majd segget rázni.

A The Pills egyébként nagyban dolgozik az új lemezén, amely szerény szerkesztőségünk szerint nagyon jó lesz! Ha minden jól megy, és lehet hinni az előrejelzéseknek az album a poszt indie felvirágzásának közepébe fog belecsapni, és nagyon nagy szeletet fog majd kimarni abból. Érdemes tehát odafigyelni a srácokra, találkozzunk a hajón!

FRISSÍTÉS! Íme a kész klip!

PLAYLISTEK