Ma kezdődik a Pécsi Egyetemi Napok, ezeket várjuk a legjobban

Cikk

április 28, 2016

Dózsa-Juhász Máté

422

A KERET lassan 10 éve az ország meghatározó független lokálzenei platformja. Nem fogadunk el semmilyen formában állami támogatást. A szerkesztői munkába, a szelekcióba és a véleményünkbe nem szól bele se kiadó, se hirdető, se más külső fél. Ahhoz, hogy a jövőben is stabilan tudjunk működni és tovább tudjunk fejlődni, óriási szükségünk van a közösségünk segítségére. Kérünk, amennyiben van rá lehetőséged, támogasd a munkánkat egyszeri, vagy rendszeres adománnyal! Köszönjük!

Ma indul Pécs egyik legfontosabb rendezvénye, a Pécsi Egyetemi Napok, amelyre számos egyetemista látogat el a következő három napban az órák után.

Rengeteg fellépővel készültek a szervezők idén is, és persze a pécsi zenekarokra is nagy hangsúlyt fektettek. Külön kiemelendő a ZEN (Zenélő Egyetem) nevű kezdeményezés, amely az Pécsi Tudományegyetemen belül működik és indít kurzusokat a zenekedvelő fiataloknak, legyen szó gitárépítésről, zenei managementről, vagy csak zenei korszakokról, stílusokról.

Idén is lesz ZEN-színpad (Pécs, Zsolnay Negyed, Pirogránit Udvar), ahol

minden nap délután 5-től játszanak a pécsi feltörekvő zenekarok, naponta kettő. 

Nézzük, kik ők! Van egy pár ismerős!

Április 28. Csütörtök

Április 29. Péntek

Április 30. Szombat

De persze lesznek nagyobb fellépők is, közülük néhányan, a teljesség igénye nélkül: Supernem, Esti Kornél, Mongooz & The Magnet, Tesco Disco, Ivan & The Parazol, 30Y, Middlemist Red, Junkie Jack Flash és még sokan mások! A pontos programot megtaláljátok a rendezvény honlapján.

Olvassátok majd el a fesztivál végi értékelőnket, addig is jó bulizást!

PLAYLISTEK