Waldorftól Erzsébetig két napon át a Palma Hills zenekarral

Cikk

június 8, 2016

Komróczki Dia

279

A KERET lassan 10 éve az ország meghatározó független lokálzenei platformja. Nem fogadunk el semmilyen formában állami támogatást. A szerkesztői munkába, a szelekcióba és a véleményünkbe nem szól bele se kiadó, se hirdető, se más külső fél. Ahhoz, hogy a jövőben is stabilan tudjunk működni és tovább tudjunk fejlődni, óriási szükségünk van a közösségünk segítségére. Kérünk, amennyiben van rá lehetőséged, támogasd a munkánkat egyszeri, vagy rendszeres adománnyal! Köszönjük!

Hétvégén a Palma Hills zenekarral tartottam egy miniturnéra, amit egy kirándulásnak éltem meg. A srácok erdélyből érkeztek, engem felkaptak pesten és tovább is surrantunk Zebegénybe, ahol egy mini hippi fesztiválon, a Waldorfeszten léptek fel. Mivel a fesztivál még nem ismert, ezért nem voltak sokan, viszont a koncert egészében remek volt, és már hallhattunk új számokat a banda készülő lemezéről.

A nap többi részében viszont mi is beleugrottunk a fesztiválba. Egy jó trip volt az egész, szinte én is bandatagnak éreztem magam. Vasárnap, miután összeszedtük magunkat, rohantunk vissza Pestre, mert a srácok délután a Belfeszt Erzsébet téri színpadán léptek fel. Következzenek a képek az együtt töltött két napról!

PLAYLISTEK