Erdély gyönyörű tájai a Palma Hills új klipjében

Cikk

július 17, 2016

Komróczki Dia

307

A KERET lassan 10 éve az ország meghatározó független lokálzenei platformja. Nem fogadunk el semmilyen formában állami támogatást. A szerkesztői munkába, a szelekcióba és a véleményünkbe nem szól bele se kiadó, se hirdető, se más külső fél. Ahhoz, hogy a jövőben is stabilan tudjunk működni és tovább tudjunk fejlődni, óriási szükségünk van a közösségünk segítségére. Kérünk, amennyiben van rá lehetőséged, támogasd a munkánkat egyszeri, vagy rendszeres adománnyal! Köszönjük!

Bár már írtunk róluk korábban, a Palma Hills zenekart az idei KERET szülinapos koncertjük után zártuk a szívünkbe, most pedig nálunk debütál legújabb klipjük, az első komolyabb kiadványuk a névváltoztatásuk után.

“Nevet váltottunk és a klipben ennek az élményét is meg szerettük volna mutatni. Nem a névváltással kapcsolatos élményeinket hanem azokat az érzéseket amiket a név sugalhat. Meggyöződésünk hogy az egyéni és a zenekar közös személyisége és ezáltal a hangzásvilágunk annak is köszönhető, hogy a természethez viszonylag közel nőttünk fel és nem egy nagyváros zajából kellet kiszűrnünk az inspirációnkat, amelyek ma már nagyban meghatároznak.” – mondta a zenekar a videóval kapcsolatban.

A klippet egyébként az a András I. Gábor készítette, akivel a srácok a korábbi videóik során is dolgoztak, így a baráti viszony ezúttal már nagyban megkönnyítette a munkát. A Cseh Tamás Program segítségével most a korábbinál nagyobb keretből dolgozhattak, fejlettebb technikai megoldásokat alkalmaztak, a zenekar pedig nagyon elégedett a végeredménnyel.

A srácok már rögzítették első nagylemezüket, mely idén őszre várható, addig is csípjétek el őket budapesten legközelebb a Sziget fesztiválon.

PLAYLISTEK