Újra keresik az ország legjobb klipjeit a Klipszemlén

Cikk

szeptember 8, 2021

Jókay Kristóf

353

A KERET lassan 10 éve az ország meghatározó független lokálzenei platformja. A közeljövőben szeretnénk fejleszteni a videós csapatunkat, live sessionöket, riportokat és lemezkommentárokat készíteni. Ehhez, illetve a további zavartalan működésünkhöz szükségünk van a támogatásotokra. Az alábbi gombra kattintva küldhetsz nekünk egyszeri, vagy rendszeres adományt a PayPalen keresztül.

Nem csak a Kikeltetőre indult el mostanában a jelentkezés, hiszen hozzánk hasonlóan, idén újra megrendezik a Klipszemlét. Nevezni bármilyen magyar vonatkozású klippel tudtok, ami az elmúlt két évben készült, a régebbiekkel ugyanis az előző szemlékre kellett volna nevezni, ahogy azt a weboldalon lévő (egyébként rendkívül vicces) FAQ-ban lehet olvasni.

A Klipszemlének lesz egy záróbulija is, amit október 14-én fognak megrendezni az Akváriumban. Itt egy egész napos filmmaraton és koncertek mellett hirdetik majd ki a győzteseket, kifejezetten izgalmas programnak ígérkezik. Alább pedig beszúrom a legutóbbi szemlén legjobb rendezésért díjat nyert klipet. nagyon szeretem ezt a videót, meg a dalt is:)

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

PLAYLISTEK