Nyerj páros belépőt a Lollapaloozára!

Cikk

augusztus 29, 2015

Kocsis András

355

A KERET lassan 10 éve az ország meghatározó független lokálzenei platformja. A közeljövőben szeretnénk fejleszteni a videós csapatunkat, live sessionöket, riportokat és lemezkommentárokat készíteni. Ehhez, illetve a további zavartalan működésünkhöz szükségünk van a támogatásotokra. Az alábbi gombra kattintva küldhetsz nekünk egyszeri, vagy rendszeres adományt a PayPalen keresztül.

Németország tele van király fesztiválokkal, a Berlin Festivalt mi is végig toltuk, a MELT!-ről pedig nemrég láthattatok egy galériát nálunk. Az idei szezon utolsó felvonása nem kisebb összeröffenés lesz, mint az első európai Lollapalooza Berlinben, szeptember 12-13-ig, amelyre a Take Berlin promóter csapat felajánlásából nyerhettek egy páros belépőt a KERET bloggal!

A szerencsés nyertesek élőben láthatják a Tame Impalát, a Pondot, az MS MR-t, a CHVRCHES-t, a Muse-t, a San Ciscot, a Glass Animals-t de még a Parov Stelart is! Hogy csak azokat említsem, akik a fenti warm-up playlistünkön is helyet kaptak.

Címlapkép + gif: Podobni Mihály

Ha szeretnél nyerni, kövesd az alábbi lépéseket:

1. Lájkold a KERET Facebook oldalát!

2. És a Take Berlinét is!

3. Egy kommentbe alább taggeled be azt a barátodat, akivel mennél, ha nyernél!

A nyerteseket Facebook üzenetben értesítjük legkésőbb szeptember 7-ig. Fontos! A rendezvény Berlinben lesz, a nyeremény kizárólag a fesztivál belépőt tartalmazza. Csak akkor jelentkezz, ha tényleg el is tudsz menni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

PLAYLISTEK