Így szerezz ingyen jegyet a jövő keddi Kongos koncertre!

Cikk

november 1, 2014

Kocsis András

315

A KERET lassan 10 éve az ország meghatározó független lokálzenei platformja. Nem fogadunk el semmilyen formában állami támogatást. A szerkesztői munkába, a szelekcióba és a véleményünkbe nem szól bele se kiadó, se hirdető, se más külső fél. Ahhoz, hogy a jövőben is stabilan tudjunk működni és tovább tudjunk fejlődni, óriási szükségünk van a közösségünk segítségére. Kérünk, amennyiben van rá lehetőséged, támogasd a munkánkat egyszeri, vagy rendszeres adománnyal! Köszönjük!

Jövő kedden, november 4-én a budapesti Akváriumban lép felKongos, négy dél-afrikai tesó bandája. Név szerint Dylan, Daniel, Jesse és Johnny Kongos. Az urak apjuktól, John Kongostól örökölték tehetségüket, aki egyébként maga is slágergyáros volt. A Kongos testvérek nem is olyan régen nagyot dobbantottak, mivel legismertebb slágerük, a ‘Come With Me Now’ a The Expendables című filmben is elhangzik.

Ha meghallgatnád őket élőben, az Akvárium jóvoltából most nyerhetsz tőlünk egy páros belépőt a koncertre. Ehhez csak annyit kell tenned, hogy ez alatt a poszt alatt kommentbe betaggeled azt a barátodat, akit magaddal vinnél, ha te szereznéd meg a két jegyet! Határidő november 4., dél, hajrá!

PLAYLISTEK