“Nincsenek műfajok, csak őszinte zene”

Cikk

január 14, 2014

keretblog.hu

190

A KERET lassan 10 éve az ország meghatározó független lokálzenei platformja. Nem fogadunk el semmilyen formában állami támogatást. A szerkesztői munkába, a szelekcióba és a véleményünkbe nem szól bele se kiadó, se hirdető, se más külső fél. Ahhoz, hogy a jövőben is stabilan tudjunk működni és tovább tudjunk fejlődni, óriási szükségünk van a közösségünk segítségére. Kérünk, amennyiben van rá lehetőséged, támogasd a munkánkat egyszeri, vagy rendszeres adománnyal! Köszönjük!

A The Best Bad Trip a gimnazista fúziós jazz és a hipszterpszichedelika kellemes elegyét képviseli a budapesti éjszakában. Törzshelyük a Kazinczy utcában, a Szimplával szemben lévő Kék Ló Fashion Pub, ahol december végén koncerteztek is. A sok jó ember kis helyen is elfér elv alapján az ékszerdoboznyi kávézó csordulásig megtelt tizenéves, főleg hölgy szimpatizánsokkal, de a büszke szülők is képviseltették magukat, hogy a hibátlan instrumentális zenére egy kicsit egy emberként dobják el az agyukat.

A srácok korukhoz képest rendkívül ügyesen lavíroznak a könnyedebb ütemek és a keményebb témák között, zenéjük gerincét egy klasszikus dob, basszusgitár, gitár trió jelenti, erre épülnek a hangsúlyos fúvós elemek és időnként egy kevés billentyű is. A formáció történetéről, a zenéjükről és az eddigi tapasztalataikról meséltek a srácok nekünk a koncert szünetében – rajongóik figyelő gyűrűjében.

PLAYLISTEK