Nyerj páros belépőt a Neo és az Agavoid közös koncertjére!

Cikk

június 14, 2016

keretblog.hu

261

A KERET lassan 10 éve az ország meghatározó független lokálzenei platformja. A közeljövőben szeretnénk fejleszteni a videós csapatunkat, live sessionöket, riportokat és lemezkommentárokat készíteni. Ehhez szükségünk van a támogatásotokra. Iratkozz fel a YouTube csatornánkra, és ha megteheted, támogasd a munkánkat!

Szerdán lesz a nyár legjobb elektropop bulija Budapesten, a Ten Years Before-ral közösen elhozzuk a műfaj legfontosabb és legígéretesebb hazai zenekarát a Corvin Clubba.

Az estét az Agavoid nyitja, akik először lépnek fel élőben debütáló albumuk, a CĀSUS megjelenése óta, ráadásul egy teljesen megújult élő szettel készülnek az estére. Őket a február óta két tagúvá alakult Neo követi. A zenekarnak ez lesz az egyetlen nyári klubkoncertje, közben ezerrel dolgoznak új számokon, a legutóbbi, Dancsóval közös ‘Videomania’ pedig itt fog élőben debütálni.

Igazoljatok vissza az eseményre ezen a linken, a KERET Facebook oldalán, az alábbi poszt alatt pedig páros belépőt nyerhettek a bulira!

PLAYLISTEK