Nyerj páros belépőt a Neo és az Agavoid közös koncertjére!

Cikk

június 14, 2016

keretblog.hu

216

A KERET lassan 10 éve az ország meghatározó független lokálzenei platformja. Nem fogadunk el semmilyen formában állami támogatást. A szerkesztői munkába, a szelekcióba és a véleményünkbe nem szól bele se kiadó, se hirdető, se más külső fél. Ahhoz, hogy a jövőben is stabilan tudjunk működni és tovább tudjunk fejlődni, óriási szükségünk van a közösségünk segítségére. Kérünk, amennyiben van rá lehetőséged, támogasd a munkánkat egyszeri, vagy rendszeres adománnyal! Köszönjük!

Szerdán lesz a nyár legjobb elektropop bulija Budapesten, a Ten Years Before-ral közösen elhozzuk a műfaj legfontosabb és legígéretesebb hazai zenekarát a Corvin Clubba.

Az estét az Agavoid nyitja, akik először lépnek fel élőben debütáló albumuk, a CĀSUS megjelenése óta, ráadásul egy teljesen megújult élő szettel készülnek az estére. Őket a február óta két tagúvá alakult Neo követi. A zenekarnak ez lesz az egyetlen nyári klubkoncertje, közben ezerrel dolgoznak új számokon, a legutóbbi, Dancsóval közös ‘Videomania’ pedig itt fog élőben debütálni.

Igazoljatok vissza az eseményre ezen a linken, a KERET Facebook oldalán, az alábbi poszt alatt pedig páros belépőt nyerhettek a bulira!

PLAYLISTEK