Napsárgában tarol a Fran Palermo

Zene

május 2, 2016

Miklós Laura

280

A KERET lassan 10 éve az ország meghatározó független lokálzenei platformja. Nem fogadunk el semmilyen formában állami támogatást. A szerkesztői munkába, a szelekcióba és a véleményünkbe nem szól bele se kiadó, se hirdető, se más külső fél. Ahhoz, hogy a jövőben is stabilan tudjunk működni és tovább tudjunk fejlődni, óriási szükségünk van a közösségünk segítségére. Kérünk, amennyiben van rá lehetőséged, támogasd a munkánkat egyszeri, vagy rendszeres adománnyal! Köszönjük!

Meghallgattuk az új Fran Palermo dalt, a ‘Yellow Man’t. A RAZZLE DAZZLE album felvezető daláról az együttes úgy nyilatkozott, hogy ez adta a fő inspirációt a május 5-én megjelenő lemezhez, amit május 13-án az A38-on már élőben is hallhattok.

A ‘Yellow Man’ eléggé adja a „na húzzunk Keletre” életérzést, és bár Henri, a zenekar frontembere a dalszöveget nem egyértelműen pozitív emlékekhez köti, a fülbemászó „kígyóbűvölő” riffek nem hagynak minket mélyebben szántó gondolatokon merengeni. A két perc ötvenhat másodpercbe sűrített trópusi fülledtség után már nagyon várjuk a folytatást.

PLAYLISTEK