Szürreális képriport az első MOME Feszt forgatagából

Cikk

május 21, 2019

Steszkó Zsanett

604

A KERET lassan 10 éve az ország meghatározó független lokálzenei platformja. Nem fogadunk el semmilyen formában állami támogatást. A szerkesztői munkába, a szelekcióba és a véleményünkbe nem szól bele se kiadó, se hirdető, se más külső fél. Ahhoz, hogy a jövőben is stabilan tudjunk működni és tovább tudjunk fejlődni, óriási szükségünk van a közösségünk segítségére. Kérünk, amennyiben van rá lehetőséged, támogasd a munkánkat egyszeri, vagy rendszeres adománnyal! Köszönjük!

Múlt pénteken MOME-related zenekarokkal és dj-kkel nyithattuk a fesztiválszezont a Három Holló valóságon túli félhomályában.

A Deep Glaze, a Giliszta és az Isle of Man koncertet adtak, Klöpfler-Topor Tibor, Fekete Álmos és Kiss Balázs (synthwave, techno, goa), Vásárhelyi Áron (techno), valamint Krasz Ádám (dubtechno) elektronikus zenei hullámokat szőttek, a vizuállal pedig Terjéki Levente (FLSHMKR) és Bredán Máté műveltek csodákat.

Ősszel jön a második felvonás, most pedig kaptunk egy csokor bravúrosan összekomponált pillanatképet Cserna Endre fotóiból.

PLAYLISTEK