És neked melyik a kedvenc Middlemist Red-remixed?

Cikk

szeptember 12, 2017

Énekes András Előd

434

A KERET lassan 10 éve az ország meghatározó független lokálzenei platformja. Nem fogadunk el semmilyen formában állami támogatást. A szerkesztői munkába, a szelekcióba és a véleményünkbe nem szól bele se kiadó, se hirdető, se más külső fél. Ahhoz, hogy a jövőben is stabilan tudjunk működni és tovább tudjunk fejlődni, óriási szükségünk van a közösségünk segítségére. Kérünk, amennyiben van rá lehetőséged, támogasd a munkánkat egyszeri, vagy rendszeres adománnyal! Köszönjük!

Tegnap jelent meg a Recorderen a Middlemist Red remixlemeze, melyen tíz különböző hazai dj és producer gondolta újra a tavaly novemberben megjelent Ripple Soul számait.

Nem hiába most jött ki az alább hallható, különböző elektronikus stílusokban megszólaló feldolgozásalbum, hiszen ezen a szombaton rendezik az első Vanishing Pointot, mely a Middlemist Red saját szervezésű pszichedelikus fesztiválja külföldi sztárfellépőkkel.

A bulira vészesen fogynak a jegyek, de ha a cikkünk alatt megjelölöd azt a barátod kommentben, akivel el szeretnél menni a Dürer Kertbe, akkor  PÁROS JEGYET  nyerhetsz! A határidő holnap, azaz, szeptember 13. délután hat óra.

PLAYLISTEK