Mit csináljak most pénteken Pécsen?
február 24, 2016

Hogy ha egyáltalán nincsen semmilyen ötleted arra, hogy mivel tölthetnéd a péntek estédet Pécsen, Magyarország Seattle-jében, hogy ha már kiittad a pultot a Nappaliban, és a Király utca összes vendéglátóhelyén, akkor látogass el az EstCafé-ba!

Hogy miért?

Azért mert ezen a pénteken érkezik hozzánk a Supernem és a Run Over Dogs, akik arra készülnek, hogy kirázzanak mindenki az eheti fáradalmaiból és szombat reggel a lábainak fájlalásával ébredjen.

Run Over Dogs

A Run Over Dogs jó pár lépcsőfokot ugrott az elmúlt két-három évben a hazai könnyűzenei ranglétrán. Szerves fellépői az itthoni fesztiváloknak, és minden évben megejtenek egy külföldi turnét is olyan nívós helyeken való fellépésekkel, mint a Dublin Castle, London Camden negyedében.
Ráadásul nem olyan régen adták ki legújabb albumukat.

Biztos vagyok benne, hogy a pénteki koncerten is felcsendülnek az új dalok! Szóval ha még nem hallottad, és szereted a desert-rock-ot, akkor ott a helyed minimum az első három sor valamelyikében.

Supernem

A Supernem-et szerintem már senkinek nem kell bemutatni. Öreg rókáknak számítanak már itthon. Több mint tíz éve koncerteznek aktívan és nyomják le mindenkinek a fejét a helyéről. A számaikat minden egyetemi bulin himnuszként skandálják.

tumblr_inline_o320f3Dey61u1151u_500

Ha szereted az energikus punk zenét, és pogóznál egy jó nagyot, hogy levezesd a feszültséget, akkor ez egy jó alkalom lesz erre. Pap Szabi mindenki fejét leüvölti.

  • 20:00 – Kapunyitás
  • 21:00 – Run Over Dogs
  • 22:00 – Supernem

Jegyárak:

  • Elővétel: 1590 HUF
  • Helyszínen: 1990 HUF

Aki esetleg nem jut el a koncertre, de érdekelné, az majd ITT olvashat róla!