Télen befagy a Bánki-tó

Cikk

július 28, 2014

Kocsis András

224

A KERET lassan 10 éve az ország meghatározó független lokálzenei platformja. Nem fogadunk el semmilyen formában állami támogatást. A szerkesztői munkába, a szelekcióba és a véleményünkbe nem szól bele se kiadó, se hirdető, se más külső fél. Ahhoz, hogy a jövőben is stabilan tudjunk működni és tovább tudjunk fejlődni, óriási szükségünk van a közösségünk segítségére. Kérünk, amennyiben van rá lehetőséged, támogasd a munkánkat egyszeri, vagy rendszeres adománnyal! Köszönjük!

Az idei nyár egyik legjobb fesztiválja volt a Bánkitó, imádtuk minden percét, amit ezt a jól dokumentált beszámolóinkban, galériánkban és videóinkban már bizonyítottunk is nem egyszer. Korábban már láthattatok a Mary Popkids-zel, a The Qualitons-szal és a Hó Márton és a Jégkorszakkal is egy-egy koncertfelvételt, és most – jobb később, mint soha alapon – itt van egy a Middlemist Reddel is.

Ha te is fellépnél zenekaroddal a Bánkitó Fesztiválon, feltétlenül jelentkezzetek a KERET első tehetségkutatójára, a Kikeltetőre, ahol többek között egy ilyen fellépési lehetőség vár az ifjú titánokra nyereményként.

https://www.youtube.com/watch?v=udaquAHVvbM

PLAYLISTEK