Ilyen volt lebuszozni Pécsre a Middlemist Red és a Kaktus koncertjére

Video

szeptember 15, 2016

Kocsis András

744

Pécs egy egyetemi város, így talán nem túlzás azt mondani, hogy a BTK kampuszán található Szenes Klub a legkirályabb koncerthelyszín a városban játszani akaró zenekaroknak, már csak, de nem kizárólag az elhelyezkedése miatt is. Olyan zenekarok indultak innen, mint a 30Y vagy a Kispál és a Borz, az új tanévvel pedig beköszöntött az új szezon is.

A hely idén még nagyobb figyelmet fordít az igazán jó, országosan ismert underground zenekarokra, kiegészítve őket egy-egy szuper helyi bandával és jó DJ-kkel. Hétfőnként látható lesz majd a Szenes színpadán a The Beans, a Puma Danger, a Ricsárdgír, a Kipu, a The Luckies, a Csaknekedkislány és még sokan mások.

A szezonnyitó buli is már ebben a szellemiségben zajlott, a nemsokára új albummal jelentkező pécsi-kaposvári Kaktus nyitotta az estét, utánuk pedig a szintén sok új dalt játszó Middlemist Red vitte le a fejét a hallgatóknak. Nameg persze annak a néhány szerencsés budapestinek, akik a szervezők jóvoltából és a KERET blog szervezésében ellátogathattak erre az emlékezetes eseményre. Erről csináltunk egy videót, amit most meg is nézhettek. Van benne egy még ki nem adott új Kaktus dal részlete is.

Lájkoljátok a Szenest a Facebookon, és figyeljetek minket is, mert tervezünk még közösen Pécsre menni.

A KERET 10 éve az ország meghatározó független lokálzenei platformja, amit a ti adományaitokból tartunk fenn.

Köss most éves támogatói előfizetést, és megajándékozunk egy KERET blogos vászontáskával!
Iratkozz fel a hírlevelünkre!