Middlemist Red – Tomorrow Never Knows

Cikk

február 12, 2015

Kocsis András

231

A KERET lassan 10 éve az ország meghatározó független lokálzenei platformja. Nem fogadunk el semmilyen formában állami támogatást. A szerkesztői munkába, a szelekcióba és a véleményünkbe nem szól bele se kiadó, se hirdető, se más külső fél. Ahhoz, hogy a jövőben is stabilan tudjunk működni és tovább tudjunk fejlődni, óriási szükségünk van a közösségünk segítségére. Kérünk, amennyiben van rá lehetőséged, támogasd a munkánkat egyszeri, vagy rendszeres adománnyal! Köszönjük!

A nemsokára európai turnéra induló Middlemist Red a legutóbbi nagykoncertjét egy The Beatles feldolgozással, a ‘Tomorrow Never Knows’-zal kezdte az A38 Hajón.

“Több tucat szám van a The Beatlestől amit mind nagyon szeretünk, de ez volt az a szám ami még az ő változatos repertoárjukból is kilógott valamilyen szinten.” – Ezt már Ürögdi Ábel, a zenekar dobosa mondja a dalról. “Az egésznek a hangulata és megszólalása is elég egyedi, pláne ha azt nézzük hogy 1966-ban született.”

Ábel nem látja kizártnak, hogy a dal felkerül a turné repertoárjára is, “attól függetlenül, hogy nem a pop-os beatles dalok közé tartozik, elég népszerű szám és már a dobgroove-ból egyből felismerhető.” A feldolgozásról készült felvételünket alább találjátok, nektek hogy tetszik?

PLAYLISTEK