„Mi a város szeretetét közvetítjük az emberek felé”
november 29, 2013

Bár a szerkesztőségünk egyik tagján sem állna túlságosan jól egy BP sapka, azonban az, amit a márka az elmúlt két évben elért a hazai üzleti és kulturális életben egészen egyedülálló és izgalmas. Respektáljuk a srácok munkásságát, hiszen minden induló, zenére nyitott divatmárka egy kicsit titkon olyan akar lenni, mint a BP Clothing.

A Fridge fesztiválon került megrendezésre a BP Birthay Festival, ahol olyan előadók léptek fel, akiket a márka amúgy is szponzorál, mint például az Irie Maffia, a Punnany Massif, vagy a Mary Popkids. A zenészekkel való együttműködésről, és az elmúlt két évről kérdeztük Bornemissza Márkot, a BP Clothing kommunikációs management vezetőjét.

1469890_773139139378215_2142801545_n

Nyereményjáték

Kapunk egy pólót a BP Shoptól, amelyet szeretnénk köztetek kisorsolni! Hogy megnyerjétek, csak annyit kell tennetek, hogy lájkoljátok a BP Shopot és a KERET blogot a Facebookon, és beÍrjátok a poszt alá kommentbe, hogy melyik előadó a kedvencetek azok közül, akik felléptek a Fridge fesztivál második napján a BP Birthday Festival keretén belül!

December 20-án sorsolunk, a nyertest Facebookon fogjuk értesíteni, további részletek hamarosan!